Hírek

Kultúrház felújítás

2011. évben már beszámoltunk a Hírmondóban, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő műemlék Kultúrház felújítására nyertünk közel 15 millió forintot.

Ebben az összegben a tető fejújítása, az épület vakolatának - vizesedés miatt - külső-belső leverése, majd víz áteresztő vakolattal történő bepucolása, nyilászárók cseréje, temperáló fűtés a mellékhelyiségben és a földszinti nagyteremben, homokzat festés, külső dréncsövezés szerepel többek között.

Tavaly elkészült a felújítás első üteme, melyre jutó támogatás összegét 2011. december 14-én lehívtuk. Idén februárban felfüggesztették a pályázatot, hogy új határozatot kapunk a megitélt összegről. Az új határozatot júliusban kaptuk meg, a decemberben lehívott pénzt pedig október 24-én. Közben elkészült a kivitelezés júliusban, 2012. szeptemberben elindítottuk a második ütem támogatási összeg lehívását is.

kérjük látogassanak el a honlap galéria részébe ott láthatja a felújítás elötti képeket és a jelentlegi képeket is.

Szeretnénk még beszámolni arról is, hogy a közösségi célú fejlesztés EMVA IV. tengely pályázatán  2930280 Ft-ot nyertünk a kúltúrház belső berendezéseire.

honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter